Activiteiten 4FUN

Organisatie 4FUN Heeswijkse Kampen organiseert leuke en diverse activiteiten voor jong en oud. Het streven is om activiteiten voor de basisschooljeugd gratis aan te bieden. 

Wat is er de komende tijd te doen in de wijk? Check de agenda of bekijk de berichten op deze pagina.
 

Vrijwilligers gezocht

Om activiteiten te organiseren, hebben we vrijwilligers nodig. Wil jij ons helpen?
Neem dan contact op met Franca Weber, tel. 06 380 116 14 of kom langs: Heggerank 5.

Laatste nieuws - Activiteiten

'Melting Pot' interculturele proeverij op 2 juni 2024 – Doe je mee?

Komende zomer, zondag 2 juni 2024, organiseren wij een super leuk evenement voor jong en oud: Melting Pot – een interculturele proeverij voor en door bewoners. Met lekkere hapjes uit alle windstreken en daaromheen allerlei activiteiten met als thema ‘Wereldreis’, zoals muziek, dans, springkussens en nog veel meer. Help jij mee om hier een succes van te maken?

Kienen in wijkaccommodatie De Nielt

Na de zomervakantie beginnen de Kienavonden weer! Op de donderdagen 28 september, 19 oktober en 9 november kun je weer gezellig kienen in wijkaccommodatie De Nielt. Inloop vanaf 19.00 uur, start om 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro. Er zijn leuke prijsjes te winnen en de opbrengst van de avond wordt gebruikt om weer leuke activiteiten voor de kinderen in de wijk te organiseren.  Kom je ook?

Paasmandjesactie: wie kleurt en knutselt het mooiste paasmandje?

Doe je mee met onze paasknutselwedstrijd? Haal de knutselplaat bij de Jumbo, kleur de plaat mooi in en zet het mandje in elkaar. Doe er wat leuks en/of lekkers in en lever je paasmandje uiterlijk zaterdag 8 april vóór 12.00 uur weer in bij de Jumbo. De vijf mooiste knutselwerkjes ontvangen een prijs.  De winnaars maken we bekend tijdens onze paasactiviteit op Tweede Paasdag in speeltuin Cuijkse Tuinen!  Na afloop brengen we de gevulde mandjes als paasverrassing naar de senioren die in verzorgingstehuis Castella in Cuijk wonen.  (lees verder voor de spelregels)

10 april: Paasactiviteiten voor de kinderen

O jee!!! De paashaas is eieren verloren in de speeltuin bij de Cuijkse Tuinen (Zomereik). Wie komt er helpen zoeken op tweede paasdag (maandag 10 april)? We verwachten jullie vanaf 11.00 uur in de speeltuin. Het duurt tot ongeveer 13.00 uur. Heb je eitjes gevonden? Lever ze in en dan krijg je er iets lekkers voor terug.  We gaan verder nog knutselen, je kunt je laten schminken én we maken de winnaars bekend van de paasmandjesactie*! *) de knutselkleurplaten voor deze actie zijn vanaf vrijdag 24 maart verkrijgbaar bij de Jumbo.

23 maart: Kienen in wijkaccommodatie De Nielt

Kom gezellig kienen, donderdag 23 maart in wijkaccommodatie De Nielt. Inloop vanaf 19.00 uur, we beginnen om 20.00 uur. Er zijn leuke prijsjes te winnen en de opbrengst van de avond wordt gebruikt om weer leuke activiteiten voor de kinderen in de wijk te organiseren. 

Meer nieuws