Kienen in wijkaccommodatie De Nielt

Dinsdag 12 september 2023Activiteiten

Na de zomervakantie beginnen de Kienavonden weer! Op de donderdagen 28 september, 19 oktober en 9 november kun je weer gezellig kienen in wijkaccommodatie De Nielt. Inloop vanaf 19.00 uur, start om 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro.

Er zijn leuke prijsjes te winnen en de opbrengst van de avond wordt gebruikt om weer leuke activiteiten voor de kinderen in de wijk te organiseren. 

Kom je ook?

Laatste nieuws

Grote opkomst bij Melting Pot op 2 juni

Wat een fantastische dag was het op 2 juni tijdens de eerste editie van Melting Pot!  En wat mochten we veel mensen verwelkomen; hier hadden we van tevoren niet op durven hopen! Dank aan alle bezoekers en iedereen die heeft geholpen om deze dag te realiseren! En natuurlijk ook dank aan alle sponsoren die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt. Hierbij een sfeerimpressie van de dag en de overheerlijke gerechtjes die zijn geserveerd... We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Samen EK voetbal kijken in De Nielt

De EK-wedstrijden van het Nederlands elftal zijn in wijkaccommodatie De Nielt te volgen op een groot scherm. Kom gezellig met elkaar Oranje aanmoedigen!

Wijkraad zoekt hobbykoks voor interculturele proeverij ‘Melting Pot Cuijk’

Zondag 2 juni 2024 organiseert wijkraad Heeswijkse Kampen een bruisend evenement voor jong en oud: Melting Pot – een interculturele proeverij voor en door bewoners. Met lekkere hapjes uit alle windstreken en daaromheen allerlei activiteiten met als thema ‘Wereldreis’. Er is nog ruimte voor (wijk)bewoners die het leuk vinden om iets lekkers te maken voor dit evenement en iets van hun cultuur te delen met de bezoekers.

Meer nieuws