Paasmandjeswedstrijd: wie maakt het leukste paasmandje voor de bewoners van Castella?

Maandag 18 maart 2024Activiteiten

Doe je mee met onze paasknutselwedstrijd? De knutselplaten zijn uitgedeeld aan de leerlingen van De Waai, maar je kunt er ook een ophalen bij Jumbo Bosmans in Cuijk. Maak er iets moois van en vul het mandje met wat leuks en/of lekkers. Lever het mandje weer in bij de Jumbo en maak kans op een van de zes prijzen. De winnaars maken we op Tweede Paasdag bekend. Na afloop brengen we de gevulde mandjes als paasverrassing naar de senioren in verzorgingstehuis Castella in Cuijk. 

(lees verder voor meer info en de spelregels)

Wat moet je doen:

  1. Haal een knutselplaat op bij Jumbo Bosmans in Cuijk.
  2. Kleur de knutselplaat mooi in.
  3. Zet het mandje in elkaar (samen bijvoorbeeld met papa of mama, opa of oma).
  4. Doe wat leuks of lekkers in het mandje zoals bijvoorbeeld zelf geknutselde kuikentjes, paaseitjes of paaskoekjes.
  5. Lever het geknutselde en gevulde paasmandje uiterlijk zondag 31 maart vóór 12.00 uur weer in bij de Jumbo.
  6. Kom Tweede Paasdag (1 april) naar speelpark Cuijkse Tuinen voor de prijsuitreiking. Deze is om 11.00 uur.

De vijf mooiste mandjes ontvangen een prijs. Er is voor elke leeftijdscategorie een prijs beschikbaar: 2-4 jaar, 4-6 jaar, 6-8 jaar, 8-10 jaar en 10 jaar en ouder. Jumbo Bosmans biedt nog een extra prijs aan. Deze wordt uitgereikt aan het meest originele, grappige, mooie of om een andere reden bijzondere paasmandje.

Samen knutselen bij de Jumbo

Op de zaterdag vóór Pasen (30 maart) kun je van 12.00 - 15.30 uur met Buurtvereniging 4FUN in het vergadercentrum bij de Jumbo ook gezellig samen met andere kinderen een paasmandje knutselen, terwijl mama en papa bijvoorbeeld even boodschappen doen. 

Eitjes zoeken en prijsuitreiking

Nog leuker: op Tweede Paasdag kun je niet alleen horen of je hebt gewonnen; er zijn ook allerlei leuke activiteiten in het speelpark Cuijkse Tuinen. Van 10.00 tot 12.00 uur kun je paaseitjes zoeken met Buurtvereniging 4FUN. Om 11 uur is de prijsuitreiking van de paasmandjesactie.

Laatste nieuws

Wijkraad zoekt hobbykoks voor interculturele proeverij ‘Melting Pot Cuijk’

Zondag 2 juni 2024 organiseert wijkraad Heeswijkse Kampen een bruisend evenement voor jong en oud: Melting Pot – een interculturele proeverij voor en door bewoners. Met lekkere hapjes uit alle windstreken en daaromheen allerlei activiteiten met als thema ‘Wereldreis’. Er is nog ruimte voor (wijk)bewoners die het leuk vinden om iets lekkers te maken voor dit evenement en iets van hun cultuur te delen met de bezoekers.

Land van Cuijk doet onderzoek naar beschermde diersoorten vanwege woningverbeteringen

De komende maanden doen ecologen in verschillende dorpen van het Land van Cuijk onderzoek naar beschermde dieren die rondom huizen voorkomen. Het onderzoek vindt onder andere plaats in Cuijk en richt zich op vleermuizen, gierzwaluwen en huismussen. Dit onderzoek is nodig als voorloper voor het isoleren en verduurzamen van woningen met een lage isolatiewaarde (energielabel D t/m G).

Infobijeenkomst over aanleg freerunbaan en jongeren ontmoetingsplek bij De Waai

De gemeente wil een freerunbaan en een ontmoetingsplek voor jongeren (JOP) aanleggen op het veld achter basisschool De Waai. Direct omwonenden  hebben hierover een brief ontvangen. De tekst van de brief staat hieronder. Heb je na het lezen van de brief nog vragen, kom dan woensdag 6 maart naar de informatiebijeenkomst in wijkcentrum De Nielt (Lavendel 250). Tussen 19.30 en 21.00 uur kun je op elk gewenst moment binnenlopen en je vragen stellen. 

Meer nieuws