Paasmandjesactie: wie kleurt en knutselt het mooiste paasmandje?

Woensdag 22 maart 2023Evenementen

Doe je mee met onze paasknutselwedstrijd? Haal de knutselplaat bij de Jumbo, kleur de plaat mooi in en zet het mandje in elkaar. Doe er wat leuks en/of lekkers in en lever je paasmandje uiterlijk zaterdag 8 april vóór 12.00 uur weer in bij de Jumbo. De vijf mooiste knutselwerkjes ontvangen een prijs. 

De winnaars maken we bekend tijdens onze paasactiviteit op Tweede Paasdag in speeltuin Cuijkse Tuinen! 

Na afloop brengen we de gevulde mandjes als paasverrassing naar de senioren die in verzorgingstehuis Castella in Cuijk wonen. 

(lees verder voor de spelregels)

Wat moet je doen:

  1. Haal een knutselplaat op bij Jumbo Bosmans in Cuijk.
  2. Kleur de knutselplaat mooi in.
  3. Zet het mandje in elkaar (samen bijvoorbeeld met papa of mama, opa of oma).
  4. Doe wat leuks of lekkers in het mandje zoals bijvoorbeeld zelf geknutselde kuikentjes, paaseitjes of paaskoekjes.
  5. Let even op het wel of niet plaatsen van een kruisje in de rechter bovenhoek van het kaartje: géén kruisje betekent dat we het kaartje in het mandje laten zitten zodat de ontvanger van het mandje ziet wie het gemaakt heeft. Wél een kruisje betekent dat we het kaartje eruit halen voordat we het mandje bezorgen.
  6. Lever het geknutselde en gevulde paasmandje uiterlijk zaterdag 8 april vóór 12.00 uur weer in bij de Jumbo.
  7. Kom op 10 april naar speelpark Cuijkse Tuinen voor de prijsuitreiking. Deze is om 12.30 uur.

De vijf mooiste mandjes ontvangen een prijs. Er is voor elke leeftijdscategorie een prijs beschikbaar: 2-4 jaar, 4-6 jaar, 6-8 jaar, 8-10 jaar en 10 jaar en ouder. De prijzen worden aangeboden door supermarkt Jumbo Bosmans in Cuijk. 

Nog leuker: op Tweede Paasdag kun je niet alleen horen of je hebt gewonnen; er zijn ook allerlei leuke activiteiten in het speelpark Cuijkse Tuinen. Vanaf 11.00 uur kun je zelf paaseitjes komen zoeken. Je kunt je laten schminken, vlaggetjes maken en veel meer. 

Laatste nieuws

Denk mee over energie van zon en wind

In Land van Cuijk gaan we meer gebruikmaken van zon- en/of windenergie. De gemeente wil graag uw mening horen over zonne-energie op een veld, grote windturbines en kleine windmolens. Welke gebieden hebben uw voorkeur? En in welke gebieden heeft u het liever niet? Via een vragenlijst polst de gemeente meningen van inwoners. De uitkomsten helpen bij het maken van een nieuw beleid. De gemeenteraad neemt dit najaar een besluit over dit beleid. Onderaan dit bericht vindt u de link naar de vragenlijst. U kunt de vragenlijst tot en met 11 juni invullen.

Onkruidbeheer in de wijk: 31 mei t/m 5 juni

Komende week, van woensdag 31 mei tot en met maandag 5 juni, worden de straten in onze wijk geborsteld om ze van onkruid te ontdoen. In de afbeelding is te zien wanneer uw straat aan de beurt is. U helpt het groenbedrijf door uw auto aan de kant te zetten en bijvoorbeeld kliko's niet onnodig aan de straat te laten staan.

Melden is wijs - maar waar meld je wat?

In geval van brand of een ernstig ongeval bel je 112. Dat weten de meeste mensen nog wel. Maar wat te doen bij verdachte activiteiten, een burenruzie, zwerfafval of andere overlast? Waar meld je dat?

Meer nieuws