Paasmandjesactie: wie kleurt en knutselt het mooiste paasmandje?

Woensdag 22 maart 2023Activiteiten

Doe je mee met onze paasknutselwedstrijd? Haal de knutselplaat bij de Jumbo, kleur de plaat mooi in en zet het mandje in elkaar. Doe er wat leuks en/of lekkers in en lever je paasmandje uiterlijk zaterdag 8 april vóór 12.00 uur weer in bij de Jumbo. De vijf mooiste knutselwerkjes ontvangen een prijs. 

De winnaars maken we bekend tijdens onze paasactiviteit op Tweede Paasdag in speeltuin Cuijkse Tuinen! 

Na afloop brengen we de gevulde mandjes als paasverrassing naar de senioren die in verzorgingstehuis Castella in Cuijk wonen. 

(lees verder voor de spelregels)

Wat moet je doen:

  1. Haal een knutselplaat op bij Jumbo Bosmans in Cuijk.
  2. Kleur de knutselplaat mooi in.
  3. Zet het mandje in elkaar (samen bijvoorbeeld met papa of mama, opa of oma).
  4. Doe wat leuks of lekkers in het mandje zoals bijvoorbeeld zelf geknutselde kuikentjes, paaseitjes of paaskoekjes.
  5. Let even op het wel of niet plaatsen van een kruisje in de rechter bovenhoek van het kaartje: géén kruisje betekent dat we het kaartje in het mandje laten zitten zodat de ontvanger van het mandje ziet wie het gemaakt heeft. Wél een kruisje betekent dat we het kaartje eruit halen voordat we het mandje bezorgen.
  6. Lever het geknutselde en gevulde paasmandje uiterlijk zaterdag 8 april vóór 12.00 uur weer in bij de Jumbo.
  7. Kom op 10 april naar speelpark Cuijkse Tuinen voor de prijsuitreiking. Deze is om 12.30 uur.

De vijf mooiste mandjes ontvangen een prijs. Er is voor elke leeftijdscategorie een prijs beschikbaar: 2-4 jaar, 4-6 jaar, 6-8 jaar, 8-10 jaar en 10 jaar en ouder. De prijzen worden aangeboden door supermarkt Jumbo Bosmans in Cuijk. 

Nog leuker: op Tweede Paasdag kun je niet alleen horen of je hebt gewonnen; er zijn ook allerlei leuke activiteiten in het speelpark Cuijkse Tuinen. Vanaf 11.00 uur kun je zelf paaseitjes komen zoeken. Je kunt je laten schminken, vlaggetjes maken en veel meer. 

Laatste nieuws

Land van Cuijk doet onderzoek naar beschermde diersoorten vanwege woningverbeteringen

De komende maanden doen ecologen in verschillende dorpen van het Land van Cuijk onderzoek naar beschermde dieren die rondom huizen voorkomen. Het onderzoek vindt onder andere plaats in Cuijk en richt zich op vleermuizen, gierzwaluwen en huismussen. Dit onderzoek is nodig als voorloper voor het isoleren en verduurzamen van woningen met een lage isolatiewaarde (energielabel D t/m G).

Paasmandjeswedstrijd: wie maakt het leukste paasmandje voor de bewoners van Castella?

Doe je mee met onze paasknutselwedstrijd? De knutselplaten zijn uitgedeeld aan de leerlingen van De Waai, maar je kunt er ook een ophalen bij Jumbo Bosmans in Cuijk. Maak er iets moois van en vul het mandje met wat leuks en/of lekkers. Lever het mandje weer in bij de Jumbo en maak kans op een van de zes prijzen. De winnaars maken we op Tweede Paasdag bekend. Na afloop brengen we de gevulde mandjes als paasverrassing naar de senioren in verzorgingstehuis Castella in Cuijk.  (lees verder voor meer info en de spelregels)

Infobijeenkomst over aanleg freerunbaan en jongeren ontmoetingsplek bij De Waai

De gemeente wil een freerunbaan en een ontmoetingsplek voor jongeren (JOP) aanleggen op het veld achter basisschool De Waai. Direct omwonenden  hebben hierover een brief ontvangen. De tekst van de brief staat hieronder. Heb je na het lezen van de brief nog vragen, kom dan woensdag 6 maart naar de informatiebijeenkomst in wijkcentrum De Nielt (Lavendel 250). Tussen 19.30 en 21.00 uur kun je op elk gewenst moment binnenlopen en je vragen stellen. 

Meer nieuws