Paasmandjesactie: wie kleurt en knutselt het mooiste paasmandje?

Woensdag 22 maart 2023Activiteiten

Doe je mee met onze paasknutselwedstrijd? Haal de knutselplaat bij de Jumbo, kleur de plaat mooi in en zet het mandje in elkaar. Doe er wat leuks en/of lekkers in en lever je paasmandje uiterlijk zaterdag 8 april vóór 12.00 uur weer in bij de Jumbo. De vijf mooiste knutselwerkjes ontvangen een prijs. 

De winnaars maken we bekend tijdens onze paasactiviteit op Tweede Paasdag in speeltuin Cuijkse Tuinen! 

Na afloop brengen we de gevulde mandjes als paasverrassing naar de senioren die in verzorgingstehuis Castella in Cuijk wonen. 

(lees verder voor de spelregels)

Wat moet je doen:

  1. Haal een knutselplaat op bij Jumbo Bosmans in Cuijk.
  2. Kleur de knutselplaat mooi in.
  3. Zet het mandje in elkaar (samen bijvoorbeeld met papa of mama, opa of oma).
  4. Doe wat leuks of lekkers in het mandje zoals bijvoorbeeld zelf geknutselde kuikentjes, paaseitjes of paaskoekjes.
  5. Let even op het wel of niet plaatsen van een kruisje in de rechter bovenhoek van het kaartje: géén kruisje betekent dat we het kaartje in het mandje laten zitten zodat de ontvanger van het mandje ziet wie het gemaakt heeft. Wél een kruisje betekent dat we het kaartje eruit halen voordat we het mandje bezorgen.
  6. Lever het geknutselde en gevulde paasmandje uiterlijk zaterdag 8 april vóór 12.00 uur weer in bij de Jumbo.
  7. Kom op 10 april naar speelpark Cuijkse Tuinen voor de prijsuitreiking. Deze is om 12.30 uur.

De vijf mooiste mandjes ontvangen een prijs. Er is voor elke leeftijdscategorie een prijs beschikbaar: 2-4 jaar, 4-6 jaar, 6-8 jaar, 8-10 jaar en 10 jaar en ouder. De prijzen worden aangeboden door supermarkt Jumbo Bosmans in Cuijk. 

Nog leuker: op Tweede Paasdag kun je niet alleen horen of je hebt gewonnen; er zijn ook allerlei leuke activiteiten in het speelpark Cuijkse Tuinen. Vanaf 11.00 uur kun je zelf paaseitjes komen zoeken. Je kunt je laten schminken, vlaggetjes maken en veel meer. 

Laatste nieuws

De wijkraad zoekt een secretaris (m/v)

Wij zoeken een enthousiaste zelfstarter die graag een bijdrage levert aan de leefbaarheid in onze wijk. Iemand met een goede beheersing van de Nederlandse taal die o.a. de (e-mail)correspondentie verzorgt en de vergaderingen notuleert. Relevante ervaring is handig, maar geen vereiste. Enthousiasme en betrokkenheid vinden wij veel belangrijker! Interesse? Lees dan vooral verder.

Kienen in wijkaccommodatie De Nielt

Na de zomervakantie beginnen de Kienavonden weer! Op de donderdagen 28 september, 19 oktober en 9 november kun je weer gezellig kienen in wijkaccommodatie De Nielt. Inloop vanaf 19.00 uur, start om 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro. Er zijn leuke prijsjes te winnen en de opbrengst van de avond wordt gebruikt om weer leuke activiteiten voor de kinderen in de wijk te organiseren.  Kom je ook?

Zorgen over Waterpark Dommelsvoort bij Wijkraad

De wijkraad Heeswijkse Kampen volgt de ontwikkelingen rondom Waterpark Dommelsvoort en de mogelijke toename van drukte op het water en de weg met zorgen. Wij zijn inmiddels verenigd in een interdorpsoverleg met de dorpsraden Linden, Beers en Gassel en werken samen met de Vrienden van de Kraaij en de milieuvereniging Cuijk om gezamenlijk de plannen vanuit een integraal beeld te kunnen volgen en beoordelen.

Meer nieuws