Uitnodiging energiecafé Cuijk op 14 december

Woensdag 7 december 2022Warmtetransitie

Wil jij je woning verduurzamen en minder gas en elektriciteit verbruiken? Wil je onafhankelijk advies hoe je dat aan kan pakken? Kom dan naar het energiecafé in wijkaccommodatie De Nielt op woensdag 14 december a.s. Speciaal voor woningeigenaren. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Hoe verduurzaam je je woning?

Tijdens een energiecafé vertelt een onafhankelijk adviseur welke maatregelen je kunt nemen om jouw huis te verduurzamen om zo op elektriciteit, gas en geld te besparen. Je krijgt inzicht in de verschillende stappen die gezet kunnen worden om toe te werken naar een energieneutrale en aardgasvrije woning.

Antwoorden op allerlei verduurzamingsvragen komen aan bod; Wat is voldoende isolatie en hoe zoek ik dat uit? Welke typen warmtepompen bestaan er en welke past bij mijn huis? Hoe kan ik voldoende stroom opwekken voor mijn verbruik? Hoe gaat van het gas afgaan in z’n werk? En meer.

Er zijn medewerkers van de Gemeente Land van Cuijk aanwezig voor vragen over de financieringsmogelijkheden van jouw plannen. Je kunt vragen stellen en ervaringen met elkaar delen.

Het energiecafé start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot 22.00 uur.
 

(Bron: Gemeente Land van Cuijk)

Laatste nieuws

Paasmandjesactie: wie kleurt en knutselt het mooiste paasmandje?

Doe je mee met onze paasknutselwedstrijd? Haal de knutselplaat bij de Jumbo, kleur de plaat mooi in en zet het mandje in elkaar. Doe er wat leuks en/of lekkers in en lever je paasmandje uiterlijk zaterdag 8 april vóór 12.00 uur weer in bij de Jumbo. De vijf mooiste knutselwerkjes ontvangen een prijs.  De winnaars maken we bekend tijdens onze paasactiviteit op Tweede Paasdag in speeltuin Cuijkse Tuinen!  Na afloop brengen we de gevulde mandjes als paasverrassing naar de senioren die in verzorgingstehuis Castella in Cuijk wonen.  (lees verder voor de spelregels)

10 april: Paasactiviteiten voor de kinderen

O jee!!! De paashaas is eieren verloren in de speeltuin bij de Cuijkse Tuinen (Zomereik). Wie komt er helpen zoeken op tweede paasdag (maandag 10 april)? We verwachten jullie vanaf 11.00 uur in de speeltuin. Het duurt tot ongeveer 13.00 uur. Heb je eitjes gevonden? Lever ze in en dan krijg je er iets lekkers voor terug.  We gaan verder nog knutselen, je kunt je laten schminken én we maken de winnaars bekend van de paasmandjesactie*! *) de knutselkleurplaten voor deze actie zijn vanaf vrijdag 24 maart verkrijgbaar bij de Jumbo.

23 maart: Kienen in wijkaccommodatie De Nielt

Kom gezellig kienen, donderdag 23 maart in wijkaccommodatie De Nielt. Inloop vanaf 19.00 uur, we beginnen om 20.00 uur. Er zijn leuke prijsjes te winnen en de opbrengst van de avond wordt gebruikt om weer leuke activiteiten voor de kinderen in de wijk te organiseren. 

Meer nieuws