Onderzoek naar eventueel ervaren overlast van jongeren in onze wijk

Vrijdag 15 december 2023Wijkraad

Studenten van de HAN voeren momenteel - in samenwerking met de wijkraad - een onderzoek uit om in kaart te brengen in hoeverre buurtbewoners overlast van jongeren ervaren. Zij hebben hiervoor een korte vragenlijst opgesteld. Wij hopen dat zoveel mogelijk wijkbewoners deze enquête invullen, zodat er een goed beeld ontstaat van de huidige situatie en er gewerkt kan worden aan mogelijke oplossingen. 

De mening van kinderen

In de afgelopen weken hebben de studenten al een enquête afgenomen op basisschool de Waai bij groepen 7 en 8. Dit heeft al een mooi overzicht opgeleverd van wat deze kinderen graag in hun wijk zouden willen. Voor het volledige beeld willen de studenten ook graag weten wat volwassen bewoners van de wijk vinden en of zij eventuele overlast ervaren. Daarvoor is een korte enquête opgesteld. Geen antwoord is goed of fout, laat vooral uw mening horen! 

Wat is uw mening?

U opent de enquête via deze link of scan de QR-code bij dit bericht. 

De enquête is volledig anoniem en zal niet met derden gedeeld worden. 
U kunt de enquête tot en met 26 december 2023 invullen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

 

Laatste nieuws

Wijkraad zoekt hobbykoks voor interculturele proeverij ‘Melting Pot Cuijk’

Zondag 2 juni 2024 organiseert wijkraad Heeswijkse Kampen een bruisend evenement voor jong en oud: Melting Pot – een interculturele proeverij voor en door bewoners. Met lekkere hapjes uit alle windstreken en daaromheen allerlei activiteiten met als thema ‘Wereldreis’. Er is nog ruimte voor (wijk)bewoners die het leuk vinden om iets lekkers te maken voor dit evenement en iets van hun cultuur te delen met de bezoekers.

Land van Cuijk doet onderzoek naar beschermde diersoorten vanwege woningverbeteringen

De komende maanden doen ecologen in verschillende dorpen van het Land van Cuijk onderzoek naar beschermde dieren die rondom huizen voorkomen. Het onderzoek vindt onder andere plaats in Cuijk en richt zich op vleermuizen, gierzwaluwen en huismussen. Dit onderzoek is nodig als voorloper voor het isoleren en verduurzamen van woningen met een lage isolatiewaarde (energielabel D t/m G).

Paasmandjeswedstrijd: wie maakt het leukste paasmandje voor de bewoners van Castella?

Doe je mee met onze paasknutselwedstrijd? De knutselplaten zijn uitgedeeld aan de leerlingen van De Waai, maar je kunt er ook een ophalen bij Jumbo Bosmans in Cuijk. Maak er iets moois van en vul het mandje met wat leuks en/of lekkers. Lever het mandje weer in bij de Jumbo en maak kans op een van de zes prijzen. De winnaars maken we op Tweede Paasdag bekend. Na afloop brengen we de gevulde mandjes als paasverrassing naar de senioren in verzorgingstehuis Castella in Cuijk.  (lees verder voor meer info en de spelregels)

Meer nieuws