Onderzoek naar eventueel ervaren overlast van jongeren in onze wijk

Vrijdag 15 december 2023Wijkraad

Studenten van de HAN voeren momenteel - in samenwerking met de wijkraad - een onderzoek uit om in kaart te brengen in hoeverre buurtbewoners overlast van jongeren ervaren. Zij hebben hiervoor een korte vragenlijst opgesteld. Wij hopen dat zoveel mogelijk wijkbewoners deze enquête invullen, zodat er een goed beeld ontstaat van de huidige situatie en er gewerkt kan worden aan mogelijke oplossingen. 

De mening van kinderen

In de afgelopen weken hebben de studenten al een enquête afgenomen op basisschool de Waai bij groepen 7 en 8. Dit heeft al een mooi overzicht opgeleverd van wat deze kinderen graag in hun wijk zouden willen. Voor het volledige beeld willen de studenten ook graag weten wat volwassen bewoners van de wijk vinden en of zij eventuele overlast ervaren. Daarvoor is een korte enquête opgesteld. Geen antwoord is goed of fout, laat vooral uw mening horen! 

Wat is uw mening?

U opent de enquête via deze link of scan de QR-code bij dit bericht. 

De enquête is volledig anoniem en zal niet met derden gedeeld worden. 
U kunt de enquête tot en met 26 december 2023 invullen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

 

Laatste nieuws

Verslag onderzoek naar 'jongerenoverlast' en wensen van de jeugd

Studenten van de HAN hebben - in samenwerking met de wijkraad - eind vorig jaar een onderzoek uitgevoerd om in kaart te brengen in hoeverre buurtbewoners overlast van jongeren ervaren. Zie ook dit eerdere bericht hierover op de website. De studenten hebben hun bevindingen vastgelegd in een verslag. 

Help mee Land van Cuijk nog gastvrijer en aantrekkelijker te maken

De gemeente wil graag alle openbaar toegankelijke toiletten in het Land van Cuijk in kaart brengen. Dit gebeurt in samenwerking met de HogeNood app. Ook hoopt de gemeente dat er nog meer toiletten opengesteld kunnen worden, bijvoorbeeld bij bedrijven of zzp'ers in de gemeente. Meer informatie lees je hieronder in de brief die de gemeente heeft verstuurd naar alle gemeenschapsaccommodaties in het Land van Cuijk.

'Melting Pot' interculturele proeverij op 2 juni 2024 – Doe je mee?

Komende zomer, zondag 2 juni 2024, organiseren wij een super leuk evenement voor jong en oud: Melting Pot – een interculturele proeverij voor en door bewoners. Met lekkere hapjes uit alle windstreken en daaromheen allerlei activiteiten met als thema ‘Wereldreis’, zoals muziek, dans, springkussens en nog veel meer. Help jij mee om hier een succes van te maken?

Meer nieuws