KernenCV Heeswijkse Kampen staat online - u kunt reageren

Donderdag 9 december 2021Wijkraad

In aanloop naar de nieuwe gemeente Land van Cuijk is aan alle dorps- en wijkraden van de verschillende kernen gevraagd in kaart te brengen wat er speelt in hun dorp of wijk. Het KernenCV van onze wijk staat nu online en u heeft tot eind januari de gelegenheid om hierop te reageren!


Het Bouwteam van onze wijk heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het KernenCV van de Heeswijkse Kampen. Hierin staat wat de sterke punten zijn van de wijk, wat er beter kan en wat onze prioriteiten zijn. 

Op het platform ons.landvancuijk.nl zijn de KernenCV's verzameld van alle kernen die straks de nieuwe gemeente vormen. Het KernenCV van onze wijk is hier inmiddels ook in te zien.
 

Geef uw mening

Via de website kunt u reageren op het KernenCV. Misschien heeft u aanvullingen of wilt u een aanpassing voorstellen. Het Bouwteam hoort graag uw mening! Maar wacht niet te lang, Eind januari worden alle reacties verzameld, besproken en - indien relevant - verwerkt in het definitieve KernenCV. 

Voor de nieuwe gemeenteraad zijn de cv’s een belangrijke richtsnoer bij het maken van plannen en beleid. Alle info is te vinden op het platform ons.landvancuijk.nl

Laatste nieuws

Verkeershinder door wegwerkzaamheden Lavendelplein 2 t/m 6 mei

Van maandag 2 mei t/m vrijdag 6 mei wordt de Lavendel ter hoogte van de Lavendelkade gedeeltelijk voor het doorgaand verkeer afgesloten. De inrit naar de nieuwe parkeerplaatsen op de kade wordt dan aangelegd.

Ons Land van Cuijk: Wat vindt u belangrijk voor onze wijk?

Welke onderwerpen zijn voor onze wijk belangrijk en moeten in de nieuwe gemeente (extra) aandacht krijgen? Een bouwteam met wijkbewoners heeft dit uitgewerkt in een KernenCV. Herkent u zich in dit CV? Of heeft u wellicht nog aanvullingen? We horen het graag. U kunt nog tot 13 maart reageren!

Warmtetransitie: tips om zelf aan de slag te gaan

Maakt u zich ook zorgen om de gasrekening, nu de gasprijzen dreigen te exploderen? En zoekt u naar mogelijkheden om uw gasverbruik te minderen? De werkgroep Warmtetransitie van de wijkraad wil wijkbewoners informeren en op ideeën brengen hoe ze hun energieverbruik kunnen verlagen. En dat begint natuurlijk met inzicht hebben in je huidige verbruik. We vroegen Martien Lange, lid van de wijkraad én van de werkgroep, wat hij zelf zoal doet.

Meer nieuws