Cuijk Beweegt TV

Maandag 27 april 2020

Zo blijft u fit en vitaal in de Corona periode! 

PERSBERICHT 

Cuijk, 21 april 2020 - Sporten en bewegen is gezond. In deze lastige tijd waarin alle sport- en beweegmomenten zijn afgelast, kan het lastig zijn om voldoende te bewegen. “Daarom starten wij in samenwerking met Wijk TV en Omroep Land van Cuijk met Cuijk Beweegt TV. We brengen het Land van Cuijk in beweging”, aldus beweegcoach Osama. 

Iedereen kan meedoen 

Sporten en bewegen houdt ons fit én het zorgt voor een betere weerstand. Daarom starten de beweegcoaches van Cuijk Beweegt, samen met Wijk TV en Omroep Land van Cuijk, met Cuijk Beweegt TV. Ze brengen het Land van Cuijk in beweging. Het beweegprogramma is op iedere doordeweekse dag om 10.30 uur te zien en de herhaling om 15.30 uur. Een aflevering duurt tussen de 15 en 20 minuten. Tijdens een aflevering is er voldoende tijd om een slokje water te nemen of de oefeningen op eigen niveau uit te voeren.  

Beweeg elke dag mee 

“We laten aan de hand van oefeningen zien dat ook senioren die minder mobiel zijn in beweging kunnen komen. Iedereen kan meedoen”, vertelt Osama. “Ons beweegprogramma kent een breed scala aan oefeningen voor lenigheid, kracht, coördinatie en conditie”, vult beweegcoach Youp hem aan. Osama: “Dus wilt u fit blijven in de Corona periode? Ga voor de televisie klaar staan óf zitten en zet om 10.30 uur of om 15.30 uur Omroep Land van Cuijk op. Beweeg met ons mee!” 

 

Voor vragen kunt u terecht bij de beweegcoaches van Cuijk Beweegt via info@cuijkbeweegt.nl.  

 

Laatste nieuws

Droom voor je buurt? Kern met Pit helpt!

Heb je samen met buurtgenoten een goed idee om de leefomgeving in je buurt te verbeteren? Dan is het tijd voor actie! Meld je project vóór 1 november aan bij Kern met Pit. Wordt je project geselecteerd, dan krijg je hulp, advies en inspiratie. En voer je het binnen een jaar uit? Dan ontvangen jullie 1.000 euro. Enthousiast? Lees dan gauw verder.

Gezellig samen eten ‘bij de buren’ – Doe je mee?

Ben je na alle coronabeperkingen toe aan nieuwe sociale contacten? Ben je het alleen eten een beetje beu? Of wil je weer eens nieuwe mensen leren kennen?

24, 25 en 26 augustus gecontroleerde geurmeting Duynie Ingredients

Naar aanleiding van de geuroverlast in onze wijk in juni en juli wordt komende week een geurmeting gehouden bij Duynie Ingredients. Het is mogelijk dat er tijdens de metingen enige geuroverlast ontstaat in de omgeving van het bedrijf. De productie wordt direct na de meting weer stopgezet en pas hervat op het moment dat de geuruitstoot tot een aanvaardbaar niveau is teruggebracht. 

Meer nieuws