Werkgroep vrijwilligers in de wijk actief

Maandag 20 april 2020Wijkraad

Sinds maandag is een werkgroep van vrijwilligers in heel Cuijk en een subgroep in de Heeswijkse Kampen actief. De Wijkraad is ook onderdeel van deze werkgroep.

Het doel van deze groep is het ondersteunen van mensen door ze een hart onder de riem te steken.
Dit kunnen senioren zijn, maar dat hoeft niet. Ook andere mensen kunnen om wat voor reden dan ook eenzaam zijn of hulp nodig hebben in deze moeilijke tijd.

SAMEN KUNNEN WE HET!

Bent u iemand die het moeilijk heeft? Of kent u zo iemand?

Stuur de wijkraad dan een bericht via ons contactformulier

Laatste nieuws

Droom voor je buurt? Kern met Pit helpt!

Heb je samen met buurtgenoten een goed idee om de leefomgeving in je buurt te verbeteren? Dan is het tijd voor actie! Meld je project vóór 1 november aan bij Kern met Pit. Wordt je project geselecteerd, dan krijg je hulp, advies en inspiratie. En voer je het binnen een jaar uit? Dan ontvangen jullie 1.000 euro. Enthousiast? Lees dan gauw verder.

Gezellig samen eten ‘bij de buren’ – Doe je mee?

Ben je na alle coronabeperkingen toe aan nieuwe sociale contacten? Ben je het alleen eten een beetje beu? Of wil je weer eens nieuwe mensen leren kennen?

24, 25 en 26 augustus gecontroleerde geurmeting Duynie Ingredients

Naar aanleiding van de geuroverlast in onze wijk in juni en juli wordt komende week een geurmeting gehouden bij Duynie Ingredients. Het is mogelijk dat er tijdens de metingen enige geuroverlast ontstaat in de omgeving van het bedrijf. De productie wordt direct na de meting weer stopgezet en pas hervat op het moment dat de geuruitstoot tot een aanvaardbaar niveau is teruggebracht. 

Meer nieuws