Vrijwilligersinitiatief ‘Samen kunnen we het in Cuijk’

26 april 2020Wijkraad

Vandaag zijn vrijwilligers in heel Cuijk mensen die het moeilijk hebben als gevolg van de corona-crisis een hart onder de riem gaan steken. De werkgroep in de Heeswijkse Kampen is vandaag ook op pad geweest.

 Marian Willems, Illy Billy, Hanneke Toenders Bekkers, Osama Arrogi van Cuijk Beweegt en Yvette van Rijckevorsel van de Wijkraad zijn vandaag bij verschillende bewoners in onze wijk aan de deur geweest om te vragen hoe het gaat en of ze ergens hulp bij nodig hebben. We hebben ze ook nog een kleine attentie aan mogen bieden, een beschermengeltje om ze te steunen in deze moeilijke tijd.

We vonden het allemaal super leuk om te doen en de mensen die we bezocht hebben waren zeer aangenaam verrast!

Mocht u zelf hulp nodig hebben of iemand kennen die hulp nodig heeft dan zijn er verschillende organisaties waar u terecht kunt. U kunt contact opnemen met de wijkraad via ons contactformulier, met sociom, centrum mantelzorg en de kletslijn van Mooiland (088 – 4501010).

Laatste nieuws

Update: Binnenhaven de Nielt - Definitief rapport

Hierbij het definiteive rapport over de Binnenhaven de Nielt. Dit zal binnenkort besproken worden met de Gemeente. Klik hier voor het volledige document (PDF).

Binnenhaven de Nielt: Schriftelijke inventarisatie de Nielt

Naar aanleiding van onze oproep in de laatste nieuwsbrief en ons Facebookbericht 7 juni j.l. hebben we veel reacties mogen ontvangen m.b.t. dit onderwerp. Deze reacties zijn door onze voorzitter Yvette van Rijckevorsel geinventariseerd en deze schriftelijke inventarisatie is hier te lezen

Mantelzorgwaardering 2020

De mantelzorgwaardering 2020 kan weer aangevraagd worden van 1 juni tot 15 december 2020. Klik hier voor meer informatie 

Meer nieuws