Vrijwilligersinitiatief ‘Samen kunnen we het in Cuijk’

26 april 2020Wijkraad

Vandaag zijn vrijwilligers in heel Cuijk mensen die het moeilijk hebben als gevolg van de corona-crisis een hart onder de riem gaan steken. De werkgroep in de Heeswijkse Kampen is vandaag ook op pad geweest.

 Marian Willems, Illy Billy, Hanneke Toenders Bekkers, Osama Arrogi van Cuijk Beweegt en Yvette van Rijckevorsel van de Wijkraad zijn vandaag bij verschillende bewoners in onze wijk aan de deur geweest om te vragen hoe het gaat en of ze ergens hulp bij nodig hebben. We hebben ze ook nog een kleine attentie aan mogen bieden, een beschermengeltje om ze te steunen in deze moeilijke tijd.

We vonden het allemaal super leuk om te doen en de mensen die we bezocht hebben waren zeer aangenaam verrast!

Mocht u zelf hulp nodig hebben of iemand kennen die hulp nodig heeft dan zijn er verschillende organisaties waar u terecht kunt. U kunt contact opnemen met de wijkraad via ons contactformulier, met sociom, centrum mantelzorg en de kletslijn van Mooiland (088 – 4501010).

Laatste nieuws

Droom voor je buurt? Kern met Pit helpt!

Heb je samen met buurtgenoten een goed idee om de leefomgeving in je buurt te verbeteren? Dan is het tijd voor actie! Meld je project vóór 1 november aan bij Kern met Pit. Wordt je project geselecteerd, dan krijg je hulp, advies en inspiratie. En voer je het binnen een jaar uit? Dan ontvangen jullie 1.000 euro. Enthousiast? Lees dan gauw verder.

Gezellig samen eten ‘bij de buren’ – Doe je mee?

Ben je na alle coronabeperkingen toe aan nieuwe sociale contacten? Ben je het alleen eten een beetje beu? Of wil je weer eens nieuwe mensen leren kennen?

24, 25 en 26 augustus gecontroleerde geurmeting Duynie Ingredients

Naar aanleiding van de geuroverlast in onze wijk in juni en juli wordt komende week een geurmeting gehouden bij Duynie Ingredients. Het is mogelijk dat er tijdens de metingen enige geuroverlast ontstaat in de omgeving van het bedrijf. De productie wordt direct na de meting weer stopgezet en pas hervat op het moment dat de geuruitstoot tot een aanvaardbaar niveau is teruggebracht. 

Meer nieuws