Verkeershinder door wegwerkzaamheden Lavendelplein 2 t/m 6 mei

Maandag 18 april 2022Verkeersveiligheid

Van maandag 2 mei t/m vrijdag 6 mei wordt de Lavendel ter hoogte van de Lavendelkade gedeeltelijk voor het doorgaand verkeer afgesloten. De inrit naar de nieuwe parkeerplaatsen op de kade wordt dan aangelegd.

Wat gaat er gebeuren?

De bestaande verkeersgeleiders worden verplaatst, er wordt nieuw asfalt aangebracht en de oversteekplaats voor voetgangers wordt gemarkeerd.

Tijdens de werkzaamheden is de Lavendel langs het Lavendelplein (gedeeltelijk) voor het doorgaand verkeer afgesloten. Het doorgaand verkeer en het bestemmingsverkeer worden omgeleid. De omleidingsroutes zijn aangegeven in deze pdf.

In de twee weken hiervoor (week 16/17) zal aannemer AVG Wegenbouw Heijen al voorbereidende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het herstraten van de fietspaden en goten en het verplaatsen van de kolken voor de de afwatering. Het verkeer kan hier enige hinder van ondervinden, maar de weg is niet afgesloten.

Er kan alleen geasfalteerd worden met redelijk tot goed weer. Mocht het te koud zijn of te veel regenen, dan worden de werkzaamheden uitgesteld. De gemeente heeft bewoners en ondernemers in de directe omgeving geïnformeerd over de werkzaamheden.

De werkzaamheden vinden plaats in het met rood aangegeven deel van de Lavendel.

Laatste nieuws

Ons Land van Cuijk: Wat vindt u belangrijk voor onze wijk?

Welke onderwerpen zijn voor onze wijk belangrijk en moeten in de nieuwe gemeente (extra) aandacht krijgen? Een bouwteam met wijkbewoners heeft dit uitgewerkt in een KernenCV. Herkent u zich in dit CV? Of heeft u wellicht nog aanvullingen? We horen het graag. U kunt nog tot 13 maart reageren!

Warmtetransitie: tips om zelf aan de slag te gaan

Maakt u zich ook zorgen om de gasrekening, nu de gasprijzen dreigen te exploderen? En zoekt u naar mogelijkheden om uw gasverbruik te minderen? De werkgroep Warmtetransitie van de wijkraad wil wijkbewoners informeren en op ideeën brengen hoe ze hun energieverbruik kunnen verlagen. En dat begint natuurlijk met inzicht hebben in je huidige verbruik. We vroegen Martien Lange, lid van de wijkraad én van de werkgroep, wat hij zelf zoal doet.

Buurtcamping Cuijk zoekt beheerders voor deze zomer

Help jij mee met de organisatie van Buurtcamping Cuijk deze zomer? Wil jij nieuwe mensen leren kennen en bijdragen aan de leefbaarheid in onze wijk? Campingbaas voor een weekend, lijkt dat je wat? Lees dan vooral verder…

Meer nieuws