Uitslag Paasknutselwedstrijd

12 april 2020Wijkraad

We hebben gisteren 105 paasmandjes bezorgd bij Castella. De bewoners waren er superblij mee. Wij willen jullie onwijs bedanken, omdat jullie deze actie mogelijk hebben gemaakt met jullie prachtige werk!!!

 

Wat hebben jullie de senioren verwend. We hebben chocolade-eieren en chocolade paashazen in de mandjes gezien. Maar ook prachtige geknutselde kuikens, super mooie gekookte en geschilderde eieren en lekkere paaskoekjes!!! De mandjes zelf waren ook prachtig gekleurd! Het was super moeilijk om de winnaars te kiezen. De jongste deelnemer was 1 jaar en de oudste was 16 jaar. De jury (het wijkraadbestuur) heeft na een hoop wikken en wegen en dubben uiteindelijk per leeftijdscategorie twee winnaars gekozen. In de categorie zijn het geworden:

t/m 3 jaar Ilvy (1) en Sjuul (2),
4 t/m 5 jaar Jasmijn (5) en Eva (5)
6 t/m 7 jaar Ishana (7) en Elin (7)
9 t/m 10 Sven (8) en Floor (9)
10 jaar en ouder Max (10) en Kay (10)

De winnaars ontvangen per email of post persoonlijk bericht van ons dat zij gewonnen hebben.

Zoals beloofd hebben we alle kaartjes zonder 'kruisje' uit de mandjes gehaald en de mandjes waar nog geen chocholade-eitjes in zaten hebben we (aan)gevuld met chocolade-eitjes zodat alle senioren niet alleen wat moois maar ook wat lekkers hebben gekregen.

Wij willen graag de medewerkers van Jumbo Bosmans Cuijk en Joop Bosmans heel hartelijk bedanken voor hun hulp en enthousiasme bij deze actie. Zonder hun inzet zou het niet mogelijk geweest zijn om de knutselplaten aan jullie te geven en/of de paasmandjes te laten inleveren. Hartelijk bedankt!!

De Wijkraad wenst iedereen een Vrolijk Pasen!!!

Laatste nieuws

Update: Binnenhaven de Nielt - Definitief rapport

Hierbij het definiteive rapport over de Binnenhaven de Nielt. Dit zal binnenkort besproken worden met de Gemeente. Klik hier voor het volledige document (PDF).

Binnenhaven de Nielt: Schriftelijke inventarisatie de Nielt

Naar aanleiding van onze oproep in de laatste nieuwsbrief en ons Facebookbericht 7 juni j.l. hebben we veel reacties mogen ontvangen m.b.t. dit onderwerp. Deze reacties zijn door onze voorzitter Yvette van Rijckevorsel geinventariseerd en deze schriftelijke inventarisatie is hier te lezen

Mantelzorgwaardering 2020

De mantelzorgwaardering 2020 kan weer aangevraagd worden van 1 juni tot 15 december 2020. Klik hier voor meer informatie 

Meer nieuws