Uitslag Paasknutselwedstrijd

12 april 2020Wijkraad

We hebben gisteren 105 paasmandjes bezorgd bij Castella. De bewoners waren er superblij mee. Wij willen jullie onwijs bedanken, omdat jullie deze actie mogelijk hebben gemaakt met jullie prachtige werk!!!

 

Wat hebben jullie de senioren verwend. We hebben chocolade-eieren en chocolade paashazen in de mandjes gezien. Maar ook prachtige geknutselde kuikens, super mooie gekookte en geschilderde eieren en lekkere paaskoekjes!!! De mandjes zelf waren ook prachtig gekleurd! Het was super moeilijk om de winnaars te kiezen. De jongste deelnemer was 1 jaar en de oudste was 16 jaar. De jury (het wijkraadbestuur) heeft na een hoop wikken en wegen en dubben uiteindelijk per leeftijdscategorie twee winnaars gekozen. In de categorie zijn het geworden:

t/m 3 jaar Ilvy (1) en Sjuul (2),
4 t/m 5 jaar Jasmijn (5) en Eva (5)
6 t/m 7 jaar Ishana (7) en Elin (7)
9 t/m 10 Sven (8) en Floor (9)
10 jaar en ouder Max (10) en Kay (10)

De winnaars ontvangen per email of post persoonlijk bericht van ons dat zij gewonnen hebben.

Zoals beloofd hebben we alle kaartjes zonder 'kruisje' uit de mandjes gehaald en de mandjes waar nog geen chocholade-eitjes in zaten hebben we (aan)gevuld met chocolade-eitjes zodat alle senioren niet alleen wat moois maar ook wat lekkers hebben gekregen.

Wij willen graag de medewerkers van Jumbo Bosmans Cuijk en Joop Bosmans heel hartelijk bedanken voor hun hulp en enthousiasme bij deze actie. Zonder hun inzet zou het niet mogelijk geweest zijn om de knutselplaten aan jullie te geven en/of de paasmandjes te laten inleveren. Hartelijk bedankt!!

De Wijkraad wenst iedereen een Vrolijk Pasen!!!

Laatste nieuws

Droom voor je buurt? Kern met Pit helpt!

Heb je samen met buurtgenoten een goed idee om de leefomgeving in je buurt te verbeteren? Dan is het tijd voor actie! Meld je project vóór 1 november aan bij Kern met Pit. Wordt je project geselecteerd, dan krijg je hulp, advies en inspiratie. En voer je het binnen een jaar uit? Dan ontvangen jullie 1.000 euro. Enthousiast? Lees dan gauw verder.

Gezellig samen eten ‘bij de buren’ – Doe je mee?

Ben je na alle coronabeperkingen toe aan nieuwe sociale contacten? Ben je het alleen eten een beetje beu? Of wil je weer eens nieuwe mensen leren kennen?

24, 25 en 26 augustus gecontroleerde geurmeting Duynie Ingredients

Naar aanleiding van de geuroverlast in onze wijk in juni en juli wordt komende week een geurmeting gehouden bij Duynie Ingredients. Het is mogelijk dat er tijdens de metingen enige geuroverlast ontstaat in de omgeving van het bedrijf. De productie wordt direct na de meting weer stopgezet en pas hervat op het moment dat de geuruitstoot tot een aanvaardbaar niveau is teruggebracht. 

Meer nieuws