Opruimen gronddepot de Nielt

Maandag 20 april 2020

Van de gemeentesite:

Het gronddepot dat in de noordoost hoek van de Nielt ligt, zal de komende weken worden opgeruimd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Infrascoop uit Cuijk.

Transport
De grond zal worden toegepast in de snelfietsroute richting de nieuwe fietsbrug Cuijk-Mook. Het transport van de grond wordt hiermee beperkt en legt een korte afstand af via De Nielt – Potbeker – Galberg.

Werkzaamheden
De werkzaamheden worden op normale werktijden uitgevoerd en zullen enkele weken in beslag nemen.

Inrichting openbare ruimte
Het opruimen van het gronddepot is nodig om toekomstige woningbouw op deze locatie mogelijk te maken. Maar ook moet de grond zijn afgevoerd voordat de openbare ruimte in de omgeving definitief wordt ingericht.

Coronamaatregelen
Normaal gesproken informeren wij aanwonenden ook per post, maar in verband met de coronamaatregelen verspreiden we dit bericht alleen digitaal.

Laatste nieuws

Update: Binnenhaven de Nielt - Definitief rapport

Hierbij het definiteive rapport over de Binnenhaven de Nielt. Dit zal binnenkort besproken worden met de Gemeente. Klik hier voor het volledige document (PDF).

Binnenhaven de Nielt: Schriftelijke inventarisatie de Nielt

Naar aanleiding van onze oproep in de laatste nieuwsbrief en ons Facebookbericht 7 juni j.l. hebben we veel reacties mogen ontvangen m.b.t. dit onderwerp. Deze reacties zijn door onze voorzitter Yvette van Rijckevorsel geinventariseerd en deze schriftelijke inventarisatie is hier te lezen

Mantelzorgwaardering 2020

De mantelzorgwaardering 2020 kan weer aangevraagd worden van 1 juni tot 15 december 2020. Klik hier voor meer informatie 

Meer nieuws