Opruimen gronddepot de Nielt

Maandag 20 april 2020

Van de gemeentesite:

Het gronddepot dat in de noordoost hoek van de Nielt ligt, zal de komende weken worden opgeruimd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Infrascoop uit Cuijk.

Transport
De grond zal worden toegepast in de snelfietsroute richting de nieuwe fietsbrug Cuijk-Mook. Het transport van de grond wordt hiermee beperkt en legt een korte afstand af via De Nielt – Potbeker – Galberg.

Werkzaamheden
De werkzaamheden worden op normale werktijden uitgevoerd en zullen enkele weken in beslag nemen.

Inrichting openbare ruimte
Het opruimen van het gronddepot is nodig om toekomstige woningbouw op deze locatie mogelijk te maken. Maar ook moet de grond zijn afgevoerd voordat de openbare ruimte in de omgeving definitief wordt ingericht.

Coronamaatregelen
Normaal gesproken informeren wij aanwonenden ook per post, maar in verband met de coronamaatregelen verspreiden we dit bericht alleen digitaal.

Laatste nieuws

Droom voor je buurt? Kern met Pit helpt!

Heb je samen met buurtgenoten een goed idee om de leefomgeving in je buurt te verbeteren? Dan is het tijd voor actie! Meld je project vóór 1 november aan bij Kern met Pit. Wordt je project geselecteerd, dan krijg je hulp, advies en inspiratie. En voer je het binnen een jaar uit? Dan ontvangen jullie 1.000 euro. Enthousiast? Lees dan gauw verder.

Gezellig samen eten ‘bij de buren’ – Doe je mee?

Ben je na alle coronabeperkingen toe aan nieuwe sociale contacten? Ben je het alleen eten een beetje beu? Of wil je weer eens nieuwe mensen leren kennen?

24, 25 en 26 augustus gecontroleerde geurmeting Duynie Ingredients

Naar aanleiding van de geuroverlast in onze wijk in juni en juli wordt komende week een geurmeting gehouden bij Duynie Ingredients. Het is mogelijk dat er tijdens de metingen enige geuroverlast ontstaat in de omgeving van het bedrijf. De productie wordt direct na de meting weer stopgezet en pas hervat op het moment dat de geuruitstoot tot een aanvaardbaar niveau is teruggebracht. 

Meer nieuws