'Melting Pot' interculturele proeverij op 2 juni 2024 – Doe je mee?

17 december 2023ActiviteitenWijkraad

Komende zomer, zondag 2 juni 2024, organiseren wij een super leuk evenement voor jong en oud: Melting Pot – een interculturele proeverij voor en door bewoners. Met lekkere hapjes uit alle windstreken en daaromheen allerlei activiteiten met als thema ‘Wereldreis’, zoals muziek, dans, springkussens en nog veel meer. Help jij mee om hier een succes van te maken?

Een smeltkroes van smaken

Tijdens dit evenement kun je allerlei hapjes proeven uit verschillende culturen. Hapjes die misschien wel herinneringen oproepen aan verre reizen en leuke vakanties, of heimwee naar een land van herkomst. Hapjes die je verrassen of die juist heel vertrouwd smaken. Turkse baklava, Spaanse tapas, Japanse sushi, Hollandse hutspot, Poolse pirogi… het kan allemaal. We hopen dat veel bewoners een bijdrage willen leveren en iets lekkers maken voor de Melting Pot.

Helpende handen gezocht

Hoe we dit onderdeel precies gaan organiseren en wat we van de koks verwachten, maken we over enige tijd bekend. Want om dit evenement van de grond te krijgen, moeten er eerst nog wat andere zaken geregeld worden. En daar hebben we veel handjes voor nodig. Help jij mee?

Hiermee kun jij ons helpen

Wij zoeken enthousiaste mensen die willen helpen bij bijvoorbeeld de werving van sponsoren, reclame en communicatie, het regelen van vergunningen, de opbouw en aankleding van het evenement, de financiën… en nog veel meer. Dus er zit altijd wel iets bij wat jij leuk vindt om te doen.

Help jij mee om van dit evenement een succes te maken? Stuur dan een mailtje naar info@heeswijksekampen.nl. Samen bekijken we dan wat het beste bij jou past.
 

PS: Lijkt het je nu al leuk om straks iets lekkers te bereiden voor Melting Pot? Ook dat horen we graag! Stuur alvast een berichtje naar info@heeswijksekampen.nl. Zodra er meer bekend is, nemen wij contact met je op.

Laatste nieuws

Verslag onderzoek naar 'jongerenoverlast' en wensen van de jeugd

Studenten van de HAN hebben - in samenwerking met de wijkraad - eind vorig jaar een onderzoek uitgevoerd om in kaart te brengen in hoeverre buurtbewoners overlast van jongeren ervaren. Zie ook dit eerdere bericht hierover op de website. De studenten hebben hun bevindingen vastgelegd in een verslag. 

Help mee Land van Cuijk nog gastvrijer en aantrekkelijker te maken

De gemeente wil graag alle openbaar toegankelijke toiletten in het Land van Cuijk in kaart brengen. Dit gebeurt in samenwerking met de HogeNood app. Ook hoopt de gemeente dat er nog meer toiletten opengesteld kunnen worden, bijvoorbeeld bij bedrijven of zzp'ers in de gemeente. Meer informatie lees je hieronder in de brief die de gemeente heeft verstuurd naar alle gemeenschapsaccommodaties in het Land van Cuijk.

Onderzoek naar eventueel ervaren overlast van jongeren in onze wijk

Studenten van de HAN voeren momenteel - in samenwerking met de wijkraad - een onderzoek uit om in kaart te brengen in hoeverre buurtbewoners overlast van jongeren ervaren. Zij hebben hiervoor een korte vragenlijst opgesteld. Wij hopen dat zoveel mogelijk wijkbewoners deze enquête invullen, zodat er een goed beeld ontstaat van de huidige situatie en er gewerkt kan worden aan mogelijke oplossingen. 

Meer nieuws