AED training

Donderdag 24 oktober 2019AEDWijkraad

23 oktober heeft er weer een AED / reanimatie training plaats gevonden in wijkaccommodatie de Nielt onder begeleiding van André Coolen

 

 

Het aantal AED's in onze wijk wordt steeds verder uitgebreid. Misschien gaat het niet zo snel als dat wij zouden willen, maar de wijkraad is er druk mee bezig. Er komt namelijk wel wat meer bij kijken. Het is wel belangrijk dat er zo veel mogelijk mensen worden getraind, want u kunt het verschil maken tussen leven en dood. De aanrijtijd van een ambulance is al gauw 15 minuten, terwijl de eerst 6 minuten na een hartstilstand cruciaal zijn. De wijkraad faciliteert de trainingen.

Meld u zich daarom aan voor de volgende training via ons contactformulier AED.

Iedereen kan de training volgen en het is niet moeilijk, u leert wat u kunt doen!

Laatste nieuws

Droom voor je buurt? Kern met Pit helpt!

Heb je samen met buurtgenoten een goed idee om de leefomgeving in je buurt te verbeteren? Dan is het tijd voor actie! Meld je project vóór 1 november aan bij Kern met Pit. Wordt je project geselecteerd, dan krijg je hulp, advies en inspiratie. En voer je het binnen een jaar uit? Dan ontvangen jullie 1.000 euro. Enthousiast? Lees dan gauw verder.

Gezellig samen eten ‘bij de buren’ – Doe je mee?

Ben je na alle coronabeperkingen toe aan nieuwe sociale contacten? Ben je het alleen eten een beetje beu? Of wil je weer eens nieuwe mensen leren kennen?

24, 25 en 26 augustus gecontroleerde geurmeting Duynie Ingredients

Naar aanleiding van de geuroverlast in onze wijk in juni en juli wordt komende week een geurmeting gehouden bij Duynie Ingredients. Het is mogelijk dat er tijdens de metingen enige geuroverlast ontstaat in de omgeving van het bedrijf. De productie wordt direct na de meting weer stopgezet en pas hervat op het moment dat de geuruitstoot tot een aanvaardbaar niveau is teruggebracht. 

Meer nieuws