AED 24/7 beschikbaar bij Opel Jetten

Woensdag 25 maart 2020AED

Opel Jetten heeft een AED geïnstalleerd bij zijn bedrijf welke 24/7 beschikbaar én bereikbaar is.

Zo dragen zij een steentje bij aan de veiligheid van onze woonomgeving en die van hun klanten en medewerkers in het bedrijf.

Zij hebben zich bovendien aangesloten bij het netwerk van AED's in de Cuijkse wijk Heeswijkse Kampen waar zij onderdeel van uitmaken.

Laatste nieuws

Droom voor je buurt? Kern met Pit helpt!

Heb je samen met buurtgenoten een goed idee om de leefomgeving in je buurt te verbeteren? Dan is het tijd voor actie! Meld je project vóór 1 november aan bij Kern met Pit. Wordt je project geselecteerd, dan krijg je hulp, advies en inspiratie. En voer je het binnen een jaar uit? Dan ontvangen jullie 1.000 euro. Enthousiast? Lees dan gauw verder.

Gezellig samen eten ‘bij de buren’ – Doe je mee?

Ben je na alle coronabeperkingen toe aan nieuwe sociale contacten? Ben je het alleen eten een beetje beu? Of wil je weer eens nieuwe mensen leren kennen?

24, 25 en 26 augustus gecontroleerde geurmeting Duynie Ingredients

Naar aanleiding van de geuroverlast in onze wijk in juni en juli wordt komende week een geurmeting gehouden bij Duynie Ingredients. Het is mogelijk dat er tijdens de metingen enige geuroverlast ontstaat in de omgeving van het bedrijf. De productie wordt direct na de meting weer stopgezet en pas hervat op het moment dat de geuruitstoot tot een aanvaardbaar niveau is teruggebracht. 

Meer nieuws