Nieuws

Update: Binnenhaven de Nielt - Definitief rapport

Hierbij het definitieve rapport over de Binnenhaven de Nielt. Dit zal binnenkort besproken worden met de Gemeente. Lees hier het volledige document (PDF).

Binnenhaven de Nielt: Schriftelijke inventarisatie de Nielt

Naar aanleiding van onze oproep in de laatste nieuwsbrief en ons Facebookbericht 7 juni jl. hebben we veel reacties mogen ontvangen m.b.t. dit onderwerp. Deze reacties zijn door onze voorzitter Yvette van Rijckevorsel geïnventariseerd en deze schriftelijke inventarisatie is hier te lezen.

Mantelzorgwaardering 2020

De mantelzorgwaardering 2020 kan weer aangevraagd worden van 1 juni tot 15 december 2020. Klik hier voor meer informatie 

Interview met Iedje Heere - rector Merlet College

Hier vindt u het volledige interview met Iedje Heere, rector Merlet College   

Cuijk Beweegt TV

Zo blijft u fit en vitaal in de Corona periode! 

Vrijwilligersinitiatief ‘Samen kunnen we het in Cuijk’

Vandaag zijn vrijwilligers in heel Cuijk mensen die het moeilijk hebben als gevolg van de corona-crisis een hart onder de riem gaan steken. De werkgroep in de Heeswijkse Kampen is vandaag ook op pad geweest.

Opruimen gronddepot de Nielt

Van de gemeentesite: Het gronddepot dat in de noordoost hoek van de Nielt ligt, zal de komende weken worden opgeruimd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Infrascoop uit Cuijk.

Werkgroep vrijwilligers in de wijk actief

Sinds maandag is een werkgroep van vrijwilligers in heel Cuijk en een subgroep in de Heeswijkse Kampen actief. De Wijkraad is ook onderdeel van deze werkgroep.

Uitslag Paasknutselwedstrijd

We hebben gisteren 105 paasmandjes bezorgd bij Castella. De bewoners waren er superblij mee. Wij willen jullie onwijs bedanken, omdat jullie deze actie mogelijk hebben gemaakt met jullie prachtige werk!!!  

Nieuwe speelplek met thema Rivieren en stenen

De Heeswijkse Kampen heeft er weer een klein pareltje bij! Een speelplek met als thema Rivieren en Stenen. De speelplek is gerealiseerd in de parkzone langs De Nielt (tussen De Nielt en de spoorlijn). Binnenkort wordt de waterverbinding herstelt, waardoor er in nattere periodes ook een ondiep watertje door de speelplek stroomt.