Nieuws

Mantelzorgwaardering 2020

De mantelzorgwaardering 2020 kan weer aangevraagd worden van 1 juni tot 15 december 2020. Klik hier voor meer informatie 

Interview met Iedje Heere - rector Merlet College

Hier vindt u het volledige interview met Iedje Heere, rector Merlet College   

Cuijk Beweegt TV

Zo blijft u fit en vitaal in de Corona periode! 

Vrijwilligersinitiatief ‘Samen kunnen we het in Cuijk’

Vandaag zijn vrijwilligers in heel Cuijk mensen die het moeilijk hebben als gevolg van de corona-crisis een hart onder de riem gaan steken. De werkgroep in de Heeswijkse Kampen is vandaag ook op pad geweest.

Opruimen gronddepot de Nielt

Van de gemeentesite: Het gronddepot dat in de noordoost hoek van de Nielt ligt, zal de komende weken worden opgeruimd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Infrascoop uit Cuijk.

Werkgroep vrijwilligers in de wijk actief

Sinds maandag is een werkgroep van vrijwilligers in heel Cuijk en een subgroep in de Heeswijkse Kampen actief. De Wijkraad is ook onderdeel van deze werkgroep.

Uitslag Paasknutselwedstrijd

We hebben gisteren 105 paasmandjes bezorgd bij Castella. De bewoners waren er superblij mee. Wij willen jullie onwijs bedanken, omdat jullie deze actie mogelijk hebben gemaakt met jullie prachtige werk!!!  

Nieuwe speelplek met thema Rivieren en stenen

De Heeswijkse Kampen heeft er weer een klein pareltje bij! Een speelplek met als thema Rivieren en Stenen. De speelplek is gerealiseerd in de parkzone langs De Nielt (tussen De Nielt en de spoorlijn). Binnenkort wordt de waterverbinding herstelt, waardoor er in nattere periodes ook een ondiep watertje door de speelplek stroomt.  

AED 24/7 beschikbaar bij Opel Jetten

Opel Jetten heeft een AED geïnstalleerd bij zijn bedrijf welke 24/7 beschikbaar én bereikbaar is.

Maatregelen voor burgerhulpverleners i.v.m. het Coronavirus

In deze tijd van veel maatregelen op verschillende vlakken zijn er nu ook specifieke maatregelen voor de burgerhulpverleners en het Coronavirus. Check  Hartslagnu maatregelen burgerhulpverleners