Nieuws

Werkgroep vrijwilligers in de wijk actief

Sinds maandag is een werkgroep van vrijwilligers in heel Cuijk en een subgroep in de Heeswijkse Kampen actief. De Wijkraad is ook onderdeel van deze werkgroep.

Uitslag Paasknutselwedstrijd

We hebben gisteren 105 paasmandjes bezorgd bij Castella. De bewoners waren er superblij mee. Wij willen jullie onwijs bedanken, omdat jullie deze actie mogelijk hebben gemaakt met jullie prachtige werk!!!  

Nieuwe speelplek met thema Rivieren en stenen

De Heeswijkse Kampen heeft er weer een klein pareltje bij! Een speelplek met als thema Rivieren en Stenen. De speelplek is gerealiseerd in de parkzone langs De Nielt (tussen De Nielt en de spoorlijn). Binnenkort wordt de waterverbinding herstelt, waardoor er in nattere periodes ook een ondiep watertje door de speelplek stroomt.  

AED 24/7 beschikbaar bij Opel Jetten

Opel Jetten heeft een AED geïnstalleerd bij zijn bedrijf welke 24/7 beschikbaar én bereikbaar is.

Maatregelen voor burgerhulpverleners i.v.m. het Coronavirus

In deze tijd van veel maatregelen op verschillende vlakken zijn er nu ook specifieke maatregelen voor de burgerhulpverleners en het Coronavirus. Check  Hartslagnu maatregelen burgerhulpverleners

2 Nieuwe AED's erbij

Er zijn 2 nieuwe AED's, die 24/7 beschikbaar zijn, in de wijk bijgekomen!  

Wandeling Heeswijkse Kampen

Op verschillende data in april, mei en juni zal beweegcoach Youp een wandeling door de Heeswijkse Kampen maken van ong. 1 uur. Startlocatie : Wijkaccommodatie de Nielt Starttijdstip:  13.30 uur  U doet toch zeker ook mee! 

Tafeltennistafel op Lavendelplein

Wijkbewoners hebben gevraagd of er een tafeltennistafel verplaatst kan worden naar het Lavendelplein. De wijkraad heeft dit tijdens de voorbespreking op de wijkschouw aangekaart bij de gemeente en zie hier..........Superblij dat dit zo snel geregeld is.

Verslag en presentatie bewonersavond 2 december 2019

Op maandagavond 2 december was er een bewonersavond in Wijkaccommodatie de Nielt. We blikten die avond terug, maar keken ook vooruit wat betreft de wijkraad. 2 Gastsprekers: Gerian Snels (specialist infrastructuur) en André Coolen (AED instructeur) waren aanwezig en er was gelegenheid tot het stellen van vragen. Al met al een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar! 

Aanleg landschapspark De Heerlijckheid

Boomkwekerij Ebben heeft een begin gemaakt met het aanplanten van het landschapspark De Heerlijckheid. Hier komen veel verschillende soorten bomen, poelen en velden met bloemen. Het park is straks toegankelijk voor iedereen