Nieuwbouw Heeswijkse Kampen

Dinsdag 1 oktober 2019

De laatste bouwfase van de Cuijkse Tuinen is al weer enige tijd geleden gestart evenals de bouw van de waterwoningen aan Horreum en ook voor wooneiland de Nielt start naar verwachting in het voorjaar van 2020 de verkoop van fase 4.

Kenmerkend voor plan de Cuijkse Tuinen is het vele groen en rond de woningen. Naar verwachting zullen de eerste huizen januari 2020 opgeleverd gaan worden. Tevens zullen de waterwoningen aan Horreum eind van dit jaar opgeleverd gaan worden.

In navolging van bouwfase E, Cujkse Tuinen,  zijn er nieuwe plannen in ontwikkeling genaamd Wonen in het groen Zuid. Dit deel is gelegen links van het park de Cuijkse Tuin en loopt door tot aan de achterzijde van de autobedrijven.

Voor informatie kunt u de website www.cuijkwoont.nl  raadplegen.

Ook voor wooneiland de Nielt wordt in het voorjaar van 2020 gestart met de verkoop van fase 4. In deze fase worden er 46 koopwoningen en 15 huurappartementen gebouwd en gasloos uitgevoerd. Voor meer informatie zie ook: https://www.vanwanrooij.nl/cuijk-cuijkse-lagune/

 

 

Laatste nieuws

Nieuwe speelplek met thema Rivieren en stenen

De Heeswijkse Kampen heeft er weer een klein pareltje bij! Een speelplek met als thema Rivieren en Stenen. De speelplek is gerealiseerd in de parkzone langs De Nielt (tussen De Nielt en de spoorlijn). Binnenkort wordt de waterverbinding herstelt, waardoor er in nattere periodes ook een ondiep watertje door de speelplek stroomt.  

GEANNULEERD Wandeling Heeswijkse Kampen met beweegcoach Youp

Als gevolg van de Corona-crisis moeten we de wandeling die gepland staat op 15 april annuleren en vermoedelijk zal die van 6 mei ook niet plaats kunnen vinden.  Mocht u in de tussentijd op zoek zijn naar beweegtips voor thuis dan verwijzen we u graag door naar de website Cuijkbeweegt.nl We houden u op de hoogte!

AED 24/7 beschikbaar bij Opel Jetten

Opel Jetten heeft een AED geïnstalleerd bij zijn bedrijf welke 24/7 beschikbaar én bereikbaar is.

Meer nieuws