Nieuwbouw Heeswijkse Kampen

Dinsdag 1 oktober 2019

De laatste bouwfase van de Cuijkse Tuinen is al weer enige tijd geleden gestart evenals de bouw van de waterwoningen aan Horreum en ook voor wooneiland de Nielt start naar verwachting in het voorjaar van 2020 de verkoop van fase 4.

Kenmerkend voor plan de Cuijkse Tuinen is het vele groen en rond de woningen. Naar verwachting zullen de eerste huizen januari 2020 opgeleverd gaan worden. Tevens zullen de waterwoningen aan Horreum eind van dit jaar opgeleverd gaan worden.

In navolging van bouwfase E, Cujkse Tuinen,  zijn er nieuwe plannen in ontwikkeling genaamd Wonen in het groen Zuid. Dit deel is gelegen links van het park de Cuijkse Tuin en loopt door tot aan de achterzijde van de autobedrijven.

Voor informatie kunt u de website www.cuijkwoont.nl  raadplegen.

Ook voor wooneiland de Nielt wordt in het voorjaar van 2020 gestart met de verkoop van fase 4. In deze fase worden er 46 koopwoningen en 15 huurappartementen gebouwd en gasloos uitgevoerd. Voor meer informatie zie ook: https://www.vanwanrooij.nl/cuijk-cuijkse-lagune/

 

 

Laatste nieuws

Verslag en presentatie bewonersavond 2 december 2019

Op maandagavond 2 december was er een bewonersavond in Wijkaccommodatie de Nielt. We blikten die avond terug, maar keken ook vooruit wat betreft de wijkraad. 2 Gastsprekers: Gerian Snels (specialist infrastructuur) en André Coolen (AED instructeur) waren aanwezig en er was gelegenheid tot het stellen van vragen. Al met al een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar! 

Aanleg landschapspark De Heerlijckheid

Boomkwekerij Ebben heeft een begin gemaakt met het aanplanten van het landschapspark De Heerlijckheid. Hier komen veel verschillende soorten bomen, poelen en velden met bloemen. Het park is straks toegankelijk voor iedereen

Kernendemocratie en burgerparticipatie

Hét thema dat een steeds grotere rol gaat spelen nu de nieuwe gemeentelijke herindeling een feit is en een nieuwe gemeente genaamd Land van Cuijk gevormd gaat worden. 

Meer nieuws