2 Nieuwe AED's erbij

Maandag 23 maart 2020AED

Er zijn 2 nieuwe AED's, die 24/7 beschikbaar zijn, in de wijk bijgekomen!

 

1 AED is geplaatst op De Nielt 92 en de andere op Stroomrug 1. 

Beide AED's zijn er middels buurtinitiatieven en ondersteuning van de wijkraad gekomen.

Bij De Nielt heeft de wijkraad een financiële bijdrage kunnen leveren aan de aanschaf en hangen van de kast.

Bij de Stroomrug heeft de wijkraad een bijdrage kunnen leveren bij de begeleiding van het proces en een financiële bijdrage geleverd voor het hangen van de kast. 

Mocht u ook geintereseerd zijn in zo'n buurtinitiatief of hebt u vragen aan de wijkraad m.b.t het gehele proces van aanschaf tot hangen dan horen wij graag van u via ons contactformulier

Laatste nieuws

Droom voor je buurt? Kern met Pit helpt!

Heb je samen met buurtgenoten een goed idee om de leefomgeving in je buurt te verbeteren? Dan is het tijd voor actie! Meld je project vóór 1 november aan bij Kern met Pit. Wordt je project geselecteerd, dan krijg je hulp, advies en inspiratie. En voer je het binnen een jaar uit? Dan ontvangen jullie 1.000 euro. Enthousiast? Lees dan gauw verder.

Gezellig samen eten ‘bij de buren’ – Doe je mee?

Ben je na alle coronabeperkingen toe aan nieuwe sociale contacten? Ben je het alleen eten een beetje beu? Of wil je weer eens nieuwe mensen leren kennen?

24, 25 en 26 augustus gecontroleerde geurmeting Duynie Ingredients

Naar aanleiding van de geuroverlast in onze wijk in juni en juli wordt komende week een geurmeting gehouden bij Duynie Ingredients. Het is mogelijk dat er tijdens de metingen enige geuroverlast ontstaat in de omgeving van het bedrijf. De productie wordt direct na de meting weer stopgezet en pas hervat op het moment dat de geuruitstoot tot een aanvaardbaar niveau is teruggebracht. 

Meer nieuws