Wijkaccommodatie De Nielt

Wijkaccommodatie De Nielt is een unieke en sfeervolle accommodatie; prachtig gelegen aan de Lavendel 250 met een schitterend uitzicht over het water van de Kraaijenbergse Plassen. Het staat in het hart van de nieuwbouw van woonwijk De Heeswijkse Kampen.

De wijkaccommodatie beschikt over vier verschillende verblijfsruimtes met elk hun eigen sfeer: de Ridderspoor, de Ontmoetingsruimte, de Marjolein en de Lavendel. En verder een keuken, een kantoor en voldoende en goede sanitaire voorzieningen, waaronder een invalidentoilet met douche. De Ontmoetingsruimte is een sfeervolle ruimte waar onder andere na een cursus of een vergadering een kop koffie of een glas frisdrank gedronken kan worden.

Groepen van 10 tot 100 personen kunnen hier terecht voor vergaderingen, cursussen, kaartmiddagen en -avonden, biljartmiddagen, activiteiten, trainingen, kooklessen of bijeenkomsten met een eigen invulling.

De gehele wijkaccommodatie kan afgehuurd worden, maar ook is het mogelijk om voor kleinere groepen een deel van de accommodatie te reserveren. De locatie is ruim van opzet en de verschillende ruimtes zijn zo ingedeeld dat je geen hinder ondervindt van eventuele andere gebruikers die op dat moment aanwezig zijn.

De wijkaccommodatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en is per auto en fiets goed te bereiken. Er zijn in de directe omgeving van de wijkaccommodatie voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

 

100% Veiligheidsnormen

De Nielt voldoet aan alle geldige veiligheidsnormen

100% Rolstoelvriendelijk

De Nielt is voorzien van alle moderne voorzieningen en is rolstoeltoegankelijk. Een invalidentoilet is aanwezig.

EHBO-materiaal

EHBO-materiaal is altijd bereikbaar voor alle huurders. De Nielt beschikt ook over een AED. Er is altijd een opgeleid iemand in de buurt om de AED te bedienen.

Voor meer informatie, reserveren en evt. vragen over Wijkaccommodatie De Nielt verwijzen wij u naar de site www.denielt.nl