Inschrijfformulier korte cursussen

Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Wil deelnemen aan de cursus(sen):
YogaGlasfusenGlasmozaïekModern HakenModern MacraméOpbouw van je persoonlijkheidIntuïtieve ontwikkelingTruffels makenBonbons makenPetanqueKinderboeken schrijvenSchminkenKokenReanimatie herhalingReanimatieEHBO aan kinderen herhalingEHBO aan kinderenCreatieve Workshop EierkransCreatieve Workshop DecopatchCreatieve Workshop TekstbordCreatieve Workshop HerfstkransCreatieve Workshop DreamcatcherCreatieve Workshop KerststukBasiscursus omgaan met de computerWebsites bouwenBeeldhouwenSpaans

Startdatum

Tijd

Locatie (verplicht)
De NieltDoehuisWijkwinkel de Valuwe

Heeft de volgende opmerkingen, wensen of ideeën:

Voorwaarden

  1. Na inschrijving ontvangt u een e-mail met nadere informatie over de cursus en een verzoek tot betaling. Deze mail geldt tevens als bevestiging. Daarna volgt er géén bevestiging meer, ook als de cursus pas later start.
  2.  Het cursusgeld verschilt soms per cursus/locatie, staat vermeld bij de cursusinformatie en is inclusief 1 x koffie of thee.
  3. Niet inbegrepen bij het cursusgeld zijn eventuele leermiddelen zoals boeken en de benodigde materialen. Zie hiervoor de vermeldingen bij de cursusinformatie.
  4. Het totale cursusgeld incl. materialen-leermiddelen moet uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus (of indien de cursus al begin oktober start, 1 week voor aanvang) worden betaald via bankrekeningnr NL 54 RABO 0110 5283 52 t.n.v. Stichting Korte Cursussen Cuijk, onder vermelding van de cursusnaam en locatie (b.v. Yoga, de Nielt). Indien het cursusgeld niet binnen is op de vermelde datum vervalt de inschrijving.
  5.  Bij de indeling van de cursisten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de locatie van de cursus en de woonomgeving en de wensen van de cursisten. Echter indien een cursus op een bepaalde locatie vol zit kunt u ingedeeld worden op een andere locatie. U hebt dan altijd alsnog het recht om van deelname af te zien.
  6. Restitutie van het cursusgeld voor incidentele absenties is niet mogelijk.