Met behulp van Ed Kooger, coördinator van Mooiland, word Stichting Huurders  Belangen Cuijk nieuw leven ingeblazen. Met een heel nieuw bestuur, die nog niet is samengesteld. Wel met allemaal nieuwe leden. De ene heeft een meer persoonlijke motivatie dan de andere. Gemeenschappelijk is dat zij allemaal huurder van woningcoöperatie van Mooiland zijn.

Het doel is om de rechten van de huurder ook daadwerkelijk recht te doen. In 2015 is de nieuwe woningwet ingegaan, dit betekent ook een eigen verantwoordelijkheid voor de huurder. De problemen op individueel niveau zijn niet voor Stichting Huurders Belangen Cuijk. Maar op gemeentelijk, wijkniveau of bij woningcomplexen kunnen zaken bij Stichting Huurders Belangen Cuijk worden neergelegd.

Alle leden zijn vrijwilligers. En de 2.0 versie is nog in oprichting. Leden zijn zeker nog welkom om in het bestuur plaats te nemen of als lid. Op die manier word St BHC een stevige samenwerking van huurders. Leden krijgen scholing en er is nog genoeg werk te verzetten. Er komt nog een website,  facebookpagina, eigen emailadres, slogan, logo, etcetera. We wilden U alvast laten weten dat we er zijn! Wij laten zeker nog van ons horen!

Met vriendelijke groet, wellicht tot ziens,

leden Stichting Huurders Belangen Cuijk

Voor informatie esther_kersten@live.nl