Op dinsdag 25 september a.s. organiseert de wijkraad een bewonersavond samen met Reddingsbrigade Erica in wijkaccommodatie De Nielt. Tijdens de bewonersavond is er gelegenheid om mee te praten over de toekomst van deze prachtige wijk. Tijdens deze avond wordt afgetrapt met een korte introductie van de wijkraad waarna Reddingsbrigade Erica een presentatie zal verzorgen over waterveiligheid. Na de pauze zal Ilse van Eldijk de belangrijkste bevindingen en conclusies delen uit haar stageonderzoek naar de behoefte aan een wijkraad en onderwerpen die spelen in de wijk. Als afsluiting zal de wijkraad reflecteren op afgelopen jaar en vooruitkijken naar het komende jaar. Inloop vanaf 19.15 uur en de presentaties starten om 19.30 uur. Om 21.30 uur sluiten we de avond af met een drankje. Klik hieronder op de link naar de uitnodiging.

uitnodiging bewonersavond 25 sept 2018